Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-01-2019 15:40:31
Auto & Vervoer

Scooter met verborgen gebreken

Tja, u heeft zich dus aardig laten 'belazeren', zachtjes uitgedrukt.
zoals @kassagebruiker al meldt, maar dan anders om,  zou u gerechtelijke actie kunnen ondernemen op basis van civiel recht bw art 6:248 (redelijkheid en billijkheid van de overeenkomst), het in gebreke blijven van naleving door het leveren van een niet goed product, (bw 6:74) en mogelijk nog wel meer maar dat zal u, als u dat gaat doen niet allen redeliujk veel geld kosten maar het resultaat, zelfs b ij een heel erg goede advocaat, zal m.i. negatief zijn voor u.
u heeft ten eerste een testrit gemaakt en naar eigen zeggen ook alles goed bekeken en daarmee feitelijk de aankoop bevestigd. daarna heeft u de scooter ook meegenomen naar huis. 
'alles zag er netjes uit' maar wel roest? 

mijn advies is de scooter laten repareren als het qua kosten de moeite waard is. uw eventuele recht claimen is iets anders dan het krijgen en zal, als gemeld veel kosten met zich mee brengen.