Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ti
Tinus88 - 24-01-2019 21:29:20
Computers & Telefonie

Business model simpel.nl

Top! voor de mensen die denken dat simpel.nl in deze in hun gelijk zijn hierbij de voorwaarden:

zie 8.1: "je kan zelfstandig een plafond instellen, via je ‘persoonlijke pagina’, met het in je aanvullende voorwaarden genoemde minimum."

hierbij de link van de aanvullende voorwaarden, waar het woord 'minimum' niet voor komt! conclusie: misleiding! ik heb nooit van te voren kunnen weten wat het minimum plafond is.

https://www.simpel.nl/files/pdf/aanvullende-voorwaarden.pdf 

dit staat in de algemene voorwaarden:

8. plafond en gebruikslimiet

8.1. je kan zelfstandig een plafond instellen, via je ‘persoonlijke pagina’, met het in je aanvullende voorwaarden genoemde minimum. simpel zal jou informeren wanneer het plafond is bereikt. zodra het plafond is bereikt kun je geen ‘buiten de bundel kosten’ meer genereren teneinde overschrijding van het ingestelde plafond zoveel als mogelijk tijdig te voorkomen, 6 algemene voorwaarden abonnement | simpel.nl b.v. behoudens de in de aanvullende voorwaarden genoemde gevallen ten aanzien van de vooraf ingestelde telefoonnummers. tussen het tijdstip van het instellen van het plafond en het in werking treden daarvan kan enige tijd liggen.

8.2. je kunt de dienst gebruiken tot een door simpel bepaalde maandelijkse gebruikslimiet. de gebruikslimiet bestaat om jou en simpel te beschermen tegen onverwacht hoge kosten.

8.3. simpel kan de gebruikslimiet op jouw verzoek tussentijds aanpassen, na betaling van een voorschotbedrag als bedoeld in artikel 7.9.

8.4. je zult de dienst behoorlijk gebruiken en je dient je in het bijzonder te houden aan de door simpel opgestelde fair use policy, zoals bekendgemaakt op de website. de fair use policy kan van tijd tot tijd door simpel worden aangepast. in geval van strijd tussen de bepalingen in de fair use policy, gaan de bepalingen van deze algemene voorwaarden voor.