Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tilpend - 25-01-2019 08:39:32
Computers & Telefonie

Business model simpel.nl

U heeft dus blijkbaar deze maand al meer dan 5 gb gebruikt?
in dat geval snap ik uw klacht: het minimale plafond is 10 euro maar omdat u maar 1 euro betaald de eerste maanden, worden er (maximaal) 9 euro aan buitenbundelkosten in rekening gebracht. over een paar maanden moet u de standaard kosten van 10 euro per maand betalen en kunt u, omdat u het plafond hebt ingesteld, geen buitenbundelkosten meer krijgen.

dus als je dataverkeer minder is dan 5gb betaal je maar 1 euro per maand, is het meer dan 5 gb dan betaal je maximaal 10 euro, namelijk 1 euro voor het abonnement en 9 euro buitenbundelkosten (er vanuitgaand dat het plafond is ingesteld op het minimum van 10 euro).

voor mensen die minder dan 5 gb per maand gebruiken dus een mooie aanbieding, voor iedereen die meer verbruikt, is er feitelijk geen korting.