Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-01-2019 13:46:29
Voeding & Gezondheid

Koffievraag

@hehahi,

ademen op zich is nu al, vanwege allerlei stofjes in de lucht, één van de meest ongezonde dingen die je kunt doen, daarom zou ik me vooral maar niet al te druk maken of er nu wel of geen ongezond stofje in de poederkoffie  zou kunnen zitten.

en als er in poederkoffie al zo'n stofje zit, dan zal je er liters van per dag moeten drinken en dat gedurende vele jaren achtereen, alvorens je er misschien wel eens last van zou kunnen gaan ondervinden, alleen zal je dan nooit beseffen dat de klacht wel eens van het stofje in de poederkoffie kan komen.

zelf zal ik het nooit drinken, net zo min als senseo, alleen al om dat ik het beide niet te z.........n vindt, maar smaken verschillen en dat is maar goed ook. ;-))