Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-01-2019 16:10:06
Geldzaken & Recht

Bankrekening zonder identificatiebewijs rechtsgeldig?

Boeiende vraag die als ik u was zou melden als klacht bij abnamro. heeft u bewijs van uw opzegging, dat maakt het alleen maar gemakkelijker.
hoe dan ook kan men bij de bank nagaan dat u, dat neem ik tenminste aan, geen gebruik meer heeft gemaakt van de rekening en dat kan dan m.i. ook als bewijs gelden van een 'omissie'van de bank.

ik geef u twee verwijzingen: é'n m.b.t. de bank en één m.b.t. het kifid waar u na het krijgen van een naar uw menig negatieve reactie van de bank om raad kunt vragen bij de ombudsman financiële dienstverlening.

https://www.abnamro.nl/nl/prive/abnamro/klachtenregeling/index.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/abnamro/klachtenregeling/index.html


https://www.kifid.nl/" target="_blank">https://www.kifid.nl/