Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 28-01-2019 09:23:38
Winkels & Webshops

Keuken

Hallo rietkeur , 

lees deze informatie eens door , klik op de rode regels . 

https://www.consuwijzer.nl/thema/keuken-kopen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/thema/keuken-kopen 

de aanbetaling voorwaarden art 5 .

de aanbetaling 
1. de ondernemer mag bij het aangaan van een overeenkomst met een consument een aanbetaling vragen. bij een zakelijke afnemer (niet consument) gelden geen maximum percentages. bij een consument is de hoogte van het maximum percentage afhankelijk van het product.
2. de maximale aanbetaling voor consumenten is 25%, behalve bij onderstaande producten waarvoor 15% het maximum is: 

annuleren art 12 

als de afnemer annuleert is hij een schadevergoeding verschuldigd. deze is gebaseerd op gederfde inkomsten op basis van gemiddelden in de branche. de schadevergoeding is opgebouwd uit de brutowinstmarge (vaste en variabele kosten, winstopslag), verminderd met niet gemaakte variabele kosten zoals afleverkosten. de schadevergoeding bedraagt 30% van de koop-/aanneemsom, behalve als partijen iets anders hebben afgesproken. deze is 50% als de afnemer annuleert terwijl hij al is geïnformeerd dat de (deel)levering kan plaatsvinden.  

https://www.keukenkampioen.nl/voorwaarden/algemene-voorwaarden/" target="_blank">https://www.keukenkampioen.nl/voorwaarden/algemene-voorwaarden/