Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
RonaldHaas - 28-01-2019 12:30:42
Geldzaken & Recht

Meerwerk berekend zonder overleg

Zojuist heb ik een reactie mogen ontvangen van de constructeur met de volgende melding:

wij betreuren het zeer dat wij meerwerkzaamheden hebben moeten uitvoeren en bij u in rekening hebben moeten brengen. het probleem is dat onze medewerkers alleen kijken naar de laatste versie van de tekening en niet naar de tekening waarop de offerte is gemaakt. in verband met de snelheid van uitvoering wordt dit regelmatig vergeten en is dit helaas niet vooraf met u afgesproken.

ik vertrouw erop dat de architect de meest recente tekeningen aanleverd en ik ga er vanuit dat meerwerk gecommuniceerd wordt. hoe sta ik hier in mijn recht? het is een (voor mij) best groot bedrag in verhouding tot het geheel.

een kopie van de tekening is overigens niet bijgevoegd bij de offerte dus ik was van geen kwaad bewust dat daar een fout in kon zitten.