Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 02-02-2019 18:22:56
Vakantie & Reizen

Mag neckermann apart transfer van/naar appartement bij een pakketreis rekenen ?

Zolang niet in de advertentie en voorwaarden staat dat het geboekte "pakket" een transfer bevat, mag dit. 

neckermann mag helemaal zelf bepalen wat ze allemaal in de virtuele kartonnen doos van de pakketreis stoppen. de term zegt niets meer dan dat je meerdere onderdelen in één keer boekt. dat kan dan bestaan uit vlucht en hotel op basis van logies. maar ook uit vlucht, transfer, hotel, maaltijden, excursies, autohuur, fles champagne op de kamer en een helikoptervlucht over de omgeving. of alles daartussenin en alles wat u zelf nog kan bedenken om toe te voegen aan het "pakket". 

ook staat het een aanbieder vrij om in de loop der tijd de samenstelling van de pakketten voor alle nieuwe boekingen te wijzigen. zolang alles wat volgens de advertentie, brochure en algemene voorwaarden geboden wordt maar wordt geleverd.