Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 03-02-2019 11:49:30
Voeding & Gezondheid

Dons

Volledig mee eens, + 100 als het zou kunnen, die inbrekers die dus bekend hebben openlijk op tv moeten dus gewoon voor de rechter komen. 

en als de geintervieuwde eenden fokker vrijwillig aanbiedt dat mnen mag komen wordt er meteen op ingehakt dat ze dàt dan wel erg graag komen doen, maar als ze dan niks vervelends vinden hoor je daar nooit meer wat van.  een zeer tendieuse presentatie met weer een eigen mening die meer waard is als de inbrekers en de fokker. ik vraag mij af of als het bij elke eendenfokker zo gaat als in het filmpje, wat dàt is natuurlijk de norm volgens de presentatie. 1 fokker is slecht, dus zijn ze allemaal slecht.

en als je dan niets dierlijks wil eten/gebruiken, tja, dan zal je toch veganist moeten worden, maar dàt wil men weer niet. bedenk maar even, welk konijn wordt er geslacht en opgegeten, het eigen of een konijn anoniemicus bij de poelier vandaan.er is zo'n prachtig spreekwoord: "wat niet weet wat niet deert".