Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fr
Frank1967 - 03-02-2019 18:47:15
Computers & Telefonie

Koper martkplaats wil artikel terugbrengen, moet ik dit terugnemen of niet?

Dit zegt marktplaats zelf: 
8. wij geven geen garanties 

8.1. adverteerders en gebruikers dienen zelf voldoende onderzoek te verrichten en zich voldoende te laten informeren voordat zij een advertentie op de website plaatsen. wij voeren geen controle uit op de kwaliteit van de inhoud van de advertentie, de veiligheid of de rechtmatigheid van de geadverteerde producten of diensten, de juistheid van de aanbiedingen, de bevoegdheid van adverteerders om producten te verkopen of diensten aan te bieden en/of de bevoegdheid van gebruikers om producten te kopen of de diensten af te nemen. marktplaats geeft daarover geen garantie. 

8.2. marktplaats kan u ook niet garanderen  dat de producten of diensten die door adverteerders op de website worden aangeboden voldoen aan uw verwachtingen.  

oftewel gekocht is gekocht.