Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-02-2019 17:15:55
Geldzaken & Recht

Schoolvakken missen door te kort aan onderwijzers?

Ten eerste: wat denk u van de kosten van het inschakelen van een commerciƫle partij met daarbij de aantekening dat het loi nu niet bepaalsd een instituut is voor basisonderwijs.
ten tweede: hoe komt u aan de veronderstelling dat vrijkomend budget in de zakken van directies verdwijnt?

er is een steeds groter wordend tekort aan leerkrachten in de gehele onderwijslinie doordat er te weinig middelen zijn en ook ietwat overvloed aan regels.

het 'bestraffen' van een onderwijsbegeleider door zijjnn handelwijze na ontoelaatbaar leerlingen gedrag zoals het gooien van een kruk naar die begeleider is nu ook niet 1, 2,3 iets dat stimuleert tot het gaan uitoefenen van dat beroep. met aantekening dat er ook veelal wel anders wordt gereageerd en de betrokken leerling wordt bestraft (ik kreeg o.a. een keer een volle schoolboekentas naar mijn hoofd geslingerd na een constatering van spieken en die leerling niet op een heel zachte wijze uit de klas verwijderd en later ook van school).