Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-02-2019 20:17:24
Geldzaken & Recht

Geld opname voor overlijden

U staat volledig in uw recht en adviseer u om een advocaat in te schakelen. hopelijk heeft u een rechtsbijstandsverzekering maar dat lees ik niet uit uw vraag. ga dan voor advies naar https://www.juridischloket.nl/contact/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/contact/ maar let op, een situatie waar ik bij betrokken was en waar sprake was van het 'verdwijnen'van een veelvoud van het door u genoemde bedrag de procedures meer dan 10 jaar hebben geduurd.
u kunt tevens aangifte doen wegens diefstal/verduistering maar ook dan adviseer ik een advocaat te raadplegen omdat in mijn ervaring er wel erg makkelijk wordt geseponeerd, ook al is er bewijs. een tweede kwestie in eigen familie die hier op lijkt heeft ook een procedure, civiel regtelijk tot gevolg gehad.

beide procedures zijnn wel gewonnen. (de civiel rechtelijke op basis van het erfrecht)