Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 07-02-2019 18:41:04
Huishouden & Energie

Is het aanleggen van cv verplicht

Een gashaard heb je niet veel meer. mogelijk heb je een zoveelste handse gaskachel, die niet wordt onderhouden. en huurgeiser wordt pas vervangen als hij van ellende uit elkaar valt. het kan anders zijn, maar meestal is dit het geval in een sociale huurwoning.
waarom wil je geen cv. als je huurtoeslag krijgt, dan is het mogelijk dat de huurverhoging die je moet betalen, ongeveer gelijk is aan de huur van de geiser. en let op, als je de geiser wel wilt houden en je krijgt daar toestemming van de verhuurder voor, als je je bedenkt, dan kost dat vaak €250. door de verhuurder laten vervangen kost  meestal niets. kijk even in de voorwaarden van de huurgeiser. staan online.
je kunt een proefberekening maken:
https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/" target="_blank">https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/