Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-02-2019 20:22:21
Geldzaken & Recht

Leesland stuurt dreigbrieven. wat nu?

U kreeg al een uitgebreide reactie en aanvullend: laat u zich vooral niet 'gek maken' en of intimideren en dat geldt uiteraard ook voor de mevrouw voor wie u nu de vraag stelt.
ik vindt het zeer grof dat men na het overlijden van een contractant zich zo opstelt om na het melden van opzegging naar aanleiding van overlijden zo te handelen.
mevrouw dient overigens zelf, samen met u een afspraak te maken met een juridisch loket in uw omgeving. of zij geeft u een schriftelijke volmacht. (of die heeft u mogelijk al) 
in afwachting daarvan vooral niet betalen en als men het al tot een procedure zou laten komen, daar is dan een deurwaarsexploit bij nodig.

ik ben geen kantonrechter maar ik denk dat indien men het zover zou laten komen eiser met 'een staart tussen de benen' de deur wordt gewezen (in het ongelijk wordt gesteld). heeft mevrouw in kwestie geen rechtsbijstandsverzekering? indien wel schakel die dan in.