Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

CameraNU.nl
CameraNU.nl - 11-02-2019 17:28:03
Winkels & Webshops

Klacht cameranu.nl: camaranu licht de boel geen terugbetaling na retour

We hebben even afgewacht om te reageren, in de hoop dat smiljana1979 zelf zou bevestigen dat het hier om een duidelijk misverstand draaide, maar helaas is dat niet gebeurd. daarom doen we dat zelf hierbij alsnog.
we hebben een lens ontvangen met een ander serienummer dan op de factuur was vermeld, waardoor de retour in eerste instantie werd afgekeurd. naar aanleiding van de mail die we ontvingen hebben we verder onderzoek gedaan naar het serienummer, en hebben we vastgesteld dat er sprake was van een verwisseling. we konden het geleverde serienummer toch herleiden naar de klant, en hebben daarom alsnog de retour in behandeling genomen. we hebben smiljana1979 onze excuses aangeboden voor het misverstand, en het aankoopbedrag ook meteen geretourneerd. 

klanttevredenheid is voor ons een erg belangrijk gegeven, en daar doen we op veel verschillende fronten dan ook erg veel aan. dat we daarbij niet altijd foutloos werken geven we ruiterlijk toe. maar waar een fout gemaakt is doen we ook altijd ons best deze fout zo snel en goed mogelijk op te lossen. als smiljana1979 ons daarvoor ook de gelegenheid gegeven had was deze post op dit forum overbodig geweest...