Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-02-2019 09:44:54
Winkels & Webshops

Geld na retournering bijenkorf winkel niet retour ontvangen

Na vandaag zijn de 10 dagen om en als u dan uw geld niet retour heeft naar het filiaal in maastricht gaan en dringend een gesprek vragen met de filiaalmanager.
men kan zich bij de bijenkorf wel verstoppen maar het is expliciet de verantwoordelijkheid van de bijenkorf om hun eigen regels na te leven en het is ook de bijenkorf die zelf bepaalt hoe zij de afwikkeling laten verlopen en dus iz de bijenkorf verantwoordelijk als dat niet goed verloopt.
een mogelijkheid is ook het indienen van een klacht bij de directie van de bijenkorf.

ik neem aan deat u deze kjent: https://www.debijenkorf.nl/contact" target="_blank">https://www.debijenkorf.nl/contact  en het valt mij op dat ik daar niets zie over adyen. 

sns wijst terecht naar de bijenkorf. geef bij de bijenkorf aan dat als de sns bank het onderzoek doet u de kosten van de bijenkorf terugvordert.

mogelijk is deze ook van nut: https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/de-bijenkorf/details?companyid=7627749a-1f7f-4ae6-90ad-df545af81bca" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/de-bijenkorf/details?companyid=7627749a-1f7f-4ae6-90ad-df545af81bca