Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-02-2019 17:06:11
Vakantie & Reizen

Weekendjeweg-tickets via de hema

Ook van mij een direct antwoord: helaas, inderdaad de kleine lettertjes of anders gezegd de voorwaarden van de actie. 

maar toch ben ik vanmening dat er is betaald voor een dienstverlening die dus niet wordt verleend en mijn advies is om toch nog een keer navraag te doen bij de hema met daarbij nadrukkelijk de melding datr het een cadeau van uw kinderen was en u de voorwaarden niet kende.

ik geeff u de teksts van bw art. 6:232 : een wederparij is ook aan de algemene voorwaarden gebonden als bij het sluiten van de overeenkomstv de gebruiker begreep of moest begrijpen dat zij de inhoud daarvan niet kende. mogelijk kan dat enige soulaas bieden omdat u niet de wederpartij bent en wel de gebruiuker en als gebruiker de voorwaarden niet kende bij het sluiten van de overeenkomst door de wederpartij (uw kinderen). erg juridisch maar mogelijk toch van belang in deze om het betaalde voor een niet ontvangen dienst  terug te ontvangen. wie niet waagt, wie niet wint.

de meeste opmerkingen hiervoor zijn niet voor u bedoeld. dat heeft betrekking op manco's die wij op deze site al geruime tijd ondervinden. de reden van uw dubbelopst is mogelijk het feit dat u na de eerste verzending een foutmelding kreeg en het toen opnieuw probeerde. wilt u laten weten of dat inderdaad het geval is? ik kan dat dan, ook als gebruiker, doorgeven aan de medewerkers van bnnvara die belast zijn met de redactie en onderhoud van deze site.