Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ru
Ruud tuut tuut - 22-02-2019 15:47:47
Huishouden & Energie

Nuon verhoogt maand termijn met 50%

Ongelooflijk, mijn maandbedrag gaat van 90 euro naar 159 euro. geen brief ontvangen, nee, bam , meteen afschrijven !!.
gebeld met nuon, bla bla bla, alsof ik een wanbetaler ben !. zie het als een spaarrekening zei die medewerker nog.

het past ook in de tendens van de huidige samenleving dat we alleen nog stemvee zijn op de verkiezingsdag. daarna ben je een google/android pauper die binnenkort inzage van zijn bankrekening gaat verschaffen aan derden. tuurlijk geef je geen toestemming maar door een algoritme foutje wordt dat toch gedaan. oh dat had niet mogen gebeuren, excuses, hoor je dan. verbeterpuntje.
of die telefonische marketeers die om je geboortedatum vragen zodat je toch "genaaid" wordt met een staatsloterijabo, wat mijn oma van 90 dus overkwam. ik kan nog wel even losgaan hier maar volgens mij denken een heleboel mensen hier ook zo over deze neo liberalen uitwassen. ik stem volgende maand sp.