Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-02-2019 08:37:03
Geldzaken & Recht

Legitimeren bij ophalen pakket - vervolg

De enige pakjes die meteen naar een postl afhaalpunt verstuurd worden zijn pakjes van ali waar voor getekend moet worden. dit is aan de track en trace code te zien. andere pakjes worden gewoon thuis aangeboden. maar als u niet thuis bens gaat het alsnog naar een afhaalpunt.

thuis mag een bezorger er van uit gaan dat u daar ook woont. als u in bij een afhaalpunt staat wil men graag weten wie het afhaalt. alleen een handtekening is niet voldoende, een documentnummer is dan herleidbaar naar de afhalen.

overigens is bij dhl uw adres niet zichtbaar in het systeem. men zien alleen een naam en pakketnummer. en op de doos wordt over uw adres een nieuwe sticker geplakt met de adres gegevens van het afhaalpunt en daarop alleen uw naam.

hoe zou u het vinden als iemand anders uw bestelling ophaalt en er niet te traceren is wie dat geweest is?