Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 27-02-2019 15:06:58
Geldzaken & Recht

11 jaar na dato een incasso(intrum)van wehkamp

Heel dubieus. ten eerste hebben ze als bedrijfsnaam intrum. alsof ze het bekende incassobureau intrum justitia zijn en dan lijkt het wat serieuzer, maar dit is een heel ander bedrijf is.
verder hebben u of uw ouders niets besteld bij wehkamp. ik zou wehkamp ook even aanspreken, want zo wordt ook de naam van wehkamp besmeurd.
en verder is een rekening 11 jaar oud allang verjaard, tenzij er een gerechtelijke uitspraak is geweest, maar daar geloof ik niets van.

als ik u was zou ik een mail sturen waarin u de vordering betwist en dat intrum maar bewijs moet leveren voor de onbetaalde rekening, omdat u nooit klant bent geweest bij wehkamp. verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 7 dagen. zeg ook dat u op de site van kassa staat met uw klacht. verder geeft u aan dat u een klacht in gaat dienen bij consuwijzer over de werkwijze van intrum. uw klacht wordt zo doorgestuurd naar de acm want die is erg gebrand op dit soort bedrijfjes die zomaar wat netten uitgooien en dan hopen wat binnen te hengelen. ik denk dat ze expres wat oudere mensen benaderen, die worden wat eerder zenuwachtig van incassobureaus en zullen dan toch maar betalen 'om er vanaf te zijn'.

https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/doe-uw-melding-bij-consuwijzer?