Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
goofert - 27-02-2019 16:53:55
Geldzaken & Recht

11 jaar na dato een incasso(intrum)van wehkamp

hallo robvakantie,

laat het incassoburo schriftelijk weten dat je geen bestelling bij wehkamp hebt gedaan, en dat je dus niet zult betalen. vraag het incassoburo om het bewijs


(de wehkamp factuur), hierop staan de naam het adres en de gegevens betreffende het bestelde artikel. voordat wehkamp een incassobedrijf inschakeld, 
stuurt men de klant eerst altijd een aantal aanmaningen om te betalen, als je die niet hebt ontvangen klopt er iets niet.
ik heb een soortgelijk probleem met een incassoburo gehad, op de factuur die men mij uiteindelijk stuurde stond wel mijn naam, maar een adres in een andere straat en stad (waar ik nooit heb gewoond). ik heb het incassoburo gezegd dat ik ze wel zou zien bij de rechter, ik heb daarna niets meer van ze gehoord.


op die manier proberen sommige incassoburo's toch het geld binnen te hengelen. laat je niet bang maken, zonder sluitend bewijs kunnen ze je niets maken. 


ik vraag mij af of na 10 jaar deze case al niet verjaard is.  succes !