Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tandenborstel kapot

U noemt garantie maar wat bedoelt u? voor consumenmten geldt een beschemingswetgeving waarin kort samengevat is vastgesteld dat u zich met een apparaat dat niet voldoet aan de verwachtingen die er normaliter aan gesteld mogen worden tot de verkoper wendt en die is dan verantwoordelijk voor reparatie en als dat niet kan vervanging of geld terug. de leeftijdsduur is wel van belang maar een tandenborstel gaat m.i. langer mee dan zeg. twee jaren. ik geef u zo een aantal verwijzingen naar de wetgeving.


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  en vooral ook
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html  

deze wetgeving geldt ook voor een vervangen nieuw exemplaar. ook dat dient te voldoen aan 'conformiteit' en de verkoper dient te bewijzen dat de oorzaak van het defect raken bij u ligt als dat aan de orde zou zijn. u heeft als consument recht op een goed werkend product binnen de verwachting die aan dat product gesteld mogen worden.