Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 04-03-2019 13:52:39
Huishouden & Energie

Nle verhoogd eenzijdig onze energie nota met 50%

"nle verhoogd eenzijdig onze energie nota met 50%  "? ?   oh, u bedoelt uw voorschot rekening... = vooruit betalen, omdat anders aan het eind van het loopjaar mensen hun energiegeld elders verbraden hebben en dan op dat moment gaan piepen !
gewoon: met uw eigen gegevens ( ik heb ze om de twee weken sinds 2004 ) aantonen, wat uw werkelijk verbruik is ( bij mij leuk om te zien wanneer de oude tv vervangen was door een lcd en later led. idem computer scherm, en later led lampjes en recentelijk koelkast naar a+++. ik zit nu onder de 2000 kwh, incl koken, incl eigen kantoor aan huis). en dan kunt u altijd nog af maand 9 bijv. dat voorschot zo aanpassen, dat er nog een bij- of terugbetaling van slechts enkele €uro's overblijft.
eerst lezen, dan nadenken en uiteindelijk pas piepen.