Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 04-03-2019 14:44:21
Auto & Vervoer

Station toiletten

Een toilet bezoek kost 70 eurocent ! niets mis mee, lijkt mij !
omdat je er tijdens je reis gebruik van maakt kun je, tegen inlevering van het betaalbewijsje, een korting krijgen van 50 eurcent op een consumptie die je in de stationsrestauratie gebruikt.
deze consumptie zal weer aandrang tot een toiletbezoek geven, waarvoor dan weer 70 eurocent voor moet worden betaald en het betaalbewijsje kun je dan weer  ...   enz. enz.
maak je geen gebruik van de kortingsaktie, dan betaal je voor je plas en/of de grote boodschap slecht 70 eurocent om er vanaf te komen en daarbij krijg je ook nog eens een schoon toilet ter beschikking.

overigens, de toiletten en stationsrestauratie worden niet geexploiteerd door de ns, maar door pachters die daarvoor een niet onaanzienlijke pachtsom moeten betalen.
de winst wordt niet behaald uit het toiletbezoek, maar uit de consumties die worden verkocht, want je neemt er al snel iets bij en wat dat dan weer kost, daar hoor je dan weer niemand over "zeiken".

en nog wat : niemand verplicht u om van het stationstoilet gebruik te maken,u kunt het ook gewoon even ophouden en wachten tot u in de trein naar het toilet kan, als die er tenminste inzit.  ;-))