Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rioleur - 04-03-2019 15:58:19
Auto & Vervoer

Station toiletten

Je wilt een blinkend schoon toilet, zonder onaangename luchtjes, je handen wassen en drogen en dat voor 20 cent? tja, ik denk dat 70 cent helemaal niet zo gek is. een openbaar toilet kost een hoop (pun intended) om te onderhouden. er zijn bedrijven die bereid zijn om een deel te betalen als je bij hun dingen koopt en dat is best wel een nette oplossing vind ik. je ziet dit ook langs snelwegen, je kunt die 50 cent dan weer in mindering krijgen op een aankoop in de shop of het restaurant.
het is dus geen dubieuze praktijk. je bekijkt het vanuit de negatieve hoek, bekijk het anders: toiletbezoek kost 70 cent en je krijgt er gratis een kortingsbon bij.
als je 70 cent teveel vindt dan ga je naar een restaurant of café, bestelt daar wat lekkers en dan mag je gratis naar de wc.

of je gaat ergens "niet op een toilet" plassen, maar als oom agent je betrapt krijg je een omgekeerde cadeaubon van € 140, daarvoor kun je 200 keer op een blinkend schoon toilet plassen...