Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rioleur - 04-03-2019 16:21:25
Geldzaken & Recht

Onverwachte hoge rekening dakdekker, mag dit?

Het bedrag lijkt me niet heel vreemd zo. je hebt een probleem, belt een bedrijf, bedrijf komt, lost het probleem op en je geeft hem nog een kopje koffie uit tevredenheid. 
hier kun je je niet onderuit kletsen, je hebt een opdracht gegeven en die man is gekomen. om nu te beginnen over algemene voorwaarden of een contract vind ik wat zwak overkomen.
die 5 minuten zijn denk ik wat kort ingeschat, hij moet toch eerst een ladder plaatsen, naar boven klauteren, rond kijken, probleem oplossen en de ladder weer op zijn bus knopen. daarnaast heb jij hem eerst gebeld (kost hem ook tijd) jouw probleem uitgelegd voordat hij naar boven ging etc. dat uurtje werk lijkt me geen hele zware overschatting.
al met al: niet zeuren en gewoon betalen. volgende keer eerst vragen wat het gaat kosten, maar dan kom je op eenzelfde bedrag uit.