Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-03-2019 09:38:45
Computers & Telefonie

Taakmanager win 7

Ik ga alle gegeven reacties/mogelijke oplossingen uitproberen. dank.

aanvullende info: bij aan de gang brengen van de pc blijkt na enige tijd het systeem vast te lopen. melding: ernstige fout, windows moet worden gesloten en zal opnieuw starten. dat gebeurt dan ook. niet in veilige modus en die melding komt dan ook niet.
gisteravond heb ik na poging tot afsluiten en aanvankelijk weer de melding dat afsluiten niet kan de pc aan laten staan en de melding verdween. echter nadat het scherm even zwart werd kwam het scvherm 'wordt afgemeld' weer terug en dat heb ik toen ruim 2 uur laten 'draaien' om te zien of er alsnog werd afgesloten. neen dus.

na een kleine poging zojuist: via veilige modus is mmc niet te benutten. na afsluiten van veilige modus met herstat start de pc op en krijg ik wel resultaat met mmc. het scherm modus1 verscheen en na klikken kwam de melding dat de bwerjking niet zou kunnen. omdat ik mogelijk iets vereekrd deed besloot ik af te sluiten met het al bekende gevolg. na herstart blijft komt de pc in een loop met melding: 'windows verkenner werk niet meer. er wordt een oplossing gezocht en dat duurt inmiddels al een minuut of 15. ook verscheen nog een scherm met 'unable to load language resource dll maar dat 'probleem'; doet zich al jaren voor.
bij klikken op startknop komt ook daar het beeld dat de verkenner niet werkt en gebeurt er verder niets. crtrl alt del als noodknop werkt ook niet en rest weer niets anders dan de stroomtoevoer afbreken. nieuwe herstart en nu de melding dat windows wordt gestopt en opnieuw gestart wegens een fout. maar dat gebeurt ook niet.

voor vandaag stop ik er mee.