Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 10-03-2019 11:02:03
Geldzaken & Recht

Wie kan mij de koopkrachtstijging uitleggen?

Voor de minima is er een koopkracht daling en geen stijging, zelfs mensen net boven het minimum hebben geen stijging uiteindelijk onder de streep...

pensioen word niet geindexeerd doordat er gerekend moet worden met een zogenaamde rekenrente, die is momenteel 2% geloof ik, als pensioenfondsen mogen rekenen met de werkelijke opbrengst, gemiddeld zo een 6% kunnen ze gewoon indexeren...

de politiek stelt deze rekenrente vast, je kunt dus stellen dat deze zelfde politiek u van uw pensioen beroofd, eigenlijk net als ze in de jaren negentig hebben gedaan.

let op, over een aantal jaren, 15 a 20, is de aow moeilijk meer op te brengen en dan komen de fors gevulde pensioenpotten goed vna pas!!!