Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Overheveling auto verzekering ingeval van leen auto

Als al af te leiden uit de andere antwoorden: de verzekeraar is niet in gebreke. er is sprake van een wa. frappant is dat de verzekering helemaal niet had behoeven te worden overgezet. een leenauto is altijd door de verhuurder verzekerd en het eventuele eigen risico bij schade zal geregeld zijn in de leenovereenkomst. 
er kan sprake zijn geweest dat mevr. zelf heeft aangegeven om haar eigen verzekering te benutten en die zelf heeft laten omzetten. de verzekering betrof een wa en daarom  zou mevr dan zelf verantwoordelijk zijn voor het regelen van een upgrade zoals u dat noemt. 
ook ik vraag mij af of uw verhaal wel juist is. het roept in ieder geval meer onduidelijkheden op. u heeft het over €300,00 eigen risico en een betaling van €700,00? kan het zo zijn dat zij bij een verhuurbedrijf zelf een auto heeft gehuurd na de diefstal?
als al gezegd, in een wa verzekering zal niet als voorwaarde zijn opgenomen dat bij diefstal een leenauto wordt verstrekt.