Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 10-03-2019 19:19:08
Geldzaken & Recht

Defecte radiografische auto gekocht bij intertoys, wat nu?

Het ligt er aan in wel filiaal u het gekocht heeft. er zijn franshisers die gewoon garantie moeten geven. echter zijn er ook filialen die nu een uitverkoop hebben omdat ze gaan sluiten. alles wat in deze winkels gekocht wordt is garantie tot aan de stoep. de failliete boedel moet verkocht worden. iets ruilen of terug brengen mag dan niet meer. 
voor wat betreft de overige filialen die open blijven is het maar de vraag of ze al onder de nieuwe eigenaar vallen. gezien het korte tijdsbestek denk ik niet. dan is het voor u dus helaas pech.

de waarschuwing dat het op eigen risico is hoeven ze niet op te hangen, dat had u immers zelf kunnen weten. intertoys en het faillisement is toch al wekenlang in het nieuws.