Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebek
rebek - 10-03-2019 23:26:07
Geldzaken & Recht

Huislabels wisselen per dag

Als alle a verdiepingen label b, alle b verdieping label c enz zouden hebben zou het nog logisch kunnen wezen maar het loopt echt schots en scheef door elkaar. en de woning met eerst label b en 1 dag later in het weekend... label e betaald flink meer dan andere woningen met een beter label.

maar mijn woning is per steekproef uitgekozen door een bedrijf vanuit het ministerie en die zecht label d terwijl het door woningbouw gekozen bedrijf mijn woning ,zonder keuring, label c heeft gegeven en woningbouw stuurt me naar de site van milieu centraal.

uit mijn keuring via het ministerie is gebleken dat de spouwmuren hol zijn. dat zal in deze bij andere woningen in deze flat eender zijn.