Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sn
Snowboots - 11-03-2019 10:23:03
Vakantie & Reizen

Vakantie booking annuleren



door heremietkreeft - 18 feb. 2019 om 20:47 
9027 antwoorden / 151 vragen

1

koop is koop! u had wel degelijk een wilsovereenstemming met het doen van de boeking die m.i. wel degelijk is geaccepteed hoewel u nog geen bevestiging had. u had meer in uw recht gestaan als u eerst om de bevestiging zou hebben gevraagd en dat heeft u kennelijk niet. uw gedachtengang is dus m.i. helaas geheel onjuist. kort gezegd, u heeft geen moeite gedaan om de bevestihng te krijgen en u bent in gebreke om een overeenkomst uit te voeren.
het lijkt mij dat u er met 50% nog redelijk goed vanaf komt. ik kan mij voorstellen dat u deze reactie niet leuk vindt.

uw antwoord is totaal incorrect ik heb diverse instanties gesproken (ecc, conzument, e-loket en een internationaal incasso bureau ) en ondertussen heb ik een advocaat in de arm genomen gespecaliseerd in deze materie. 

ieder van deze partijen stellen mij in het gelijk in deze situatie, uw reactie is daarom niet alleen onjuist maar ook verwarrend in een al vervelende situatie. ik zou u daarom willen adviseren geen adviezen te geven over materie waar u niet mee bekend bent.