Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ge
Genee - 17-03-2019 13:14:40
Garantie & Verzekeringen

Acceptatie beleid verzekeringsmaatschappijen op basis cis n.a.v. uw uitzending op 16 maart jl.

het gaat er niet om waarvoor de gegevens gebruikt worden maar het feit dat mijn informatie die ik verstrekt heb aan mijn verzekeraar ter inzage ligt voor alle leden van cis en dat zijn er nogal wat.
toch interessant om die lijst eens te bekijken.
https://www.stichtingcis.nl/nl-nl/deelnemers/deelnemendeverzekeraars.aspx" target="_blank">https://www.stichtingcis.nl/nl-nl/deelnemers/deelnemendeverzekeraars.aspx

ik vind het maar griezelig dat zo’n stichting kan worden opgericht en iedere maatschappij die lid wordt van deze stichting in de aangeleverde gegevens kan snuffelen.
de cis bewaard, volgens hun eigen informatie, ook een waarschuwingslijst waarop verzekerden staan die verzekeringsfraude hebben gepleegd of hebben willen plegen.
of deze gegevens zondermeer ergens centraal opgeslagen mogen worden betwijfel ik.