Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 18-03-2019 20:38:59
Computers & Telefonie

Url plaatsen op bureaublad

Log in op de website en ga daar naar de pagina die je wilt hebben, deze url wil je dadelijk gebruiken.

click op een leeg stukje bureaublad met je alternatieve muisknop, normaliter is dat de rechter. nu zou er een popup moeten komen met onder andere new/nieuw als optie. selecteer dat (door de cursor er boven te houden of door te clicken), en kies hierna shortcut / snelkoppeling. nu komt er een vraag naar de locatie, vul hier de url vanuit het begin in (bijvoorbeeld https://www.carenzorgt.nl/person/12345687/dossier ofzo). vervolgens next/volgende, dan volgt er nog een vraag naar de weer te geven naam, zet hier de naam die je op je bureaublad wilt zien.. ok, en klaar is beautiful.

nu zou deze snelkoppling moeten werken; eventueel elke keer inloggen of sms codes invoeren, afhankelijk van je instellingen (ingelogd blijven of niet).

succes verder