Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wasmachine met bijbetaling ondanks geldige service certificaat

Ook ik ben van mening dat u een goed bod heeft gekregen. een service certificaat is iets anders dan garantie. strikt gesproken zou u een nader beroep kunnen doen op het naleven van de gesloten overeenkomst resp. stellen dat men m.b.t. de naleving in gebreke blijft. dat geldt in ieder geval als er niets anders voorwaardelijk is geregeld in het het certificaat. zie de hiervoorgaande reactie m.b.t. de voorwaarde die miele stelt in deze m.b.t. de hoogte van de reparatiekosten in relatie tot de waarde van de wasmachine na 8 jaar.

uw vraag is in die zin wel onduidelijk omdat u het heeft over miele en navraag bij miele en ook bij een ander bedrijf een lagere prijs zou worden gerekend.
miele wordt door diverse bedrijven geleverd dus lijkt het er op dat de firma die u heeft benaderd het aanbod heeft gedaan.

maar toch adviseer ik u om het aanbod te accepteren omdat u hoe dan ook uitermate voordelig een gelijkwaardige nieuwe krijgt.