Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-03-2019 18:39:20
Geldzaken & Recht

Inschrijving onderhuur

Ga na wat de reden is dat u u niet kunt inschrijven bij degene van wie u huurt (uw hospita). de reden zal hoogstwaarschijnlijk zijn dat dat zelf een huurder uis en de verhuurder onderverhuur niet toestaat. een punt kan ook zijn dat 'angst voor de fiscus' een reden is.

zo uw huidige formele woongemeente (waar u staat ingeschreven en dus uw ouders wonen) ga dan in ieder geval in overleg en leg de situatie uit. dat betekent feitelijk dat u m.i. beter  kunt afwachten of er verdere navraag zal zijn en ga wel  voor nader advies/navraag naar https://lsvb.nl/" target="_blank">https://lsvb.nl/. (de landelijke studentenvakbond) u bent hoe dan ook niet de enige die met deze problematiek te maken heeft.