Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-03-2019 22:23:43
Geldzaken & Recht

Inschrijving onderhuur

Het klopt zelden als een huisbaas vindt dat je je niet in mag schrijven op het adres waar u huurt en het meeste verblijft en dat hij aan u verhuurt. 
ik zou maar snel een legaal adres zoeken of me op het huidige adres laten inschrijven. ik zou niet om die huisbaas te dekken zelf de boel willen bedotten. misschien mag die persoon niet eens verhuren? geen vergunning? het zou zomaar een sociale huurwoning kunnen zijn en waarvoor misschien ook nog toeslagen ontvangen worden. kosjer lijkt het me niet en ik zou maar snel alles legaal maken. verstandig dat u eerlijk geweest bent tegen die gemeenteambtenaar. eerlijkheid duurt het langst. ik zou me ook maar niet druk maken over of die huurbaas (terecht) problemen krijgt. en als u in studentenland ventileert dat u met spoed een kamer zoekt vindt u die wel, en u kunt ook bij supermarkten annonces ophangen.