Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hayke50 - 22-03-2019 12:41:34
Huishouden & Energie

Is het verstandigom een slimme meter te weigeren?

Ik heb ook nog steeds een oude analoge meter, mijn appartement besataat uit 60 andere appartementen iedereen heeft een slimme meter, behalve ik dan.
ik vertrouw het totaal niet. voorbeeld de alg. meter (voor alg verlichting) van het complex is ook een slimme meter, het eerste jaar ging goed, maar het tweede jaar moesten we allemaal ruim € 60,= bij betalen terwijl wij de andere jaren altijd ± 10,= terug kregen. na veel mailtjes naar verhuurder van het complex hebben wij uitendelijk niets hoeven te betalen, vermoedelijk heeft de verhuurder alles voor haar rekening genomen of hebben ze een compromie kunnen sluiten met het energie bedrijf. dus ik raad u aan om niet over te stappen naar een slimme meter. mijn schrijven ze ook regelmatig aan om over te stappen, (op een gegeven moment) zal het toch wel moeten maar ik wil het zo lang mogelijk volhouden met deze oude analoge meter. het is uiteindelijk wel verstandig om de eind standen van elk jaar te hebben zodat je ook daadwerkelijk kunt vergelijken als er een slimme meter moet.