Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Xe
Xemidan - 23-03-2019 21:59:40
Computers & Telefonie

Droge huis, toch waterschade. wat nu?

na verdere onderzoek en behulp van mensen die veel met hardware te maken hebben (en een referentie naar hoe mijn laptop en moederbord eruit ziet als alles uit elkaar is), schijnt https://www.myfixguide.com/asus-rog-gl502vm-disassembly-and-ssd-hdd-ram-upgrade-options/" target="_blank">hier (helemaal onderaan) te zien dat de "heat pipes" onder op de https://imgur.com/a/xkieypw" target="_blank">desbetreffende plekken wat als bewijslast wordt aangegeven.

kan ik hiermee aangegeven dat het dus niet om waterschade gaat maar om een ondeugdelijk product (in dit geval is er iets van de "heatsink" gaan smelten maar door de hitte verdampt het op de cpu/gpu) of is het nu onmogelijk omdat het servicecentrum beweert dat het gaat om waterschade?

edit: https://www.youtube.com/watch?v=ekrdjpdsowy" target="_blank">ook dit bewijst weer hoe een heat pipe in zijn werking gaat.
https://www.youtube.com/watch?v=m4poft3ctek" target="_blank">eenzelfde uitleg over heat pipe / vapor chamber

naarmate ik meer onderzoek doe naar wat de mogelijke opties zijn wat betreft de werking van bepaalde onderdelen en de consequenties van bepaalde onderdelen, lijkt dus dat er een mogelijke lek is onstaan in de "heat pipe / vapor chamber" waardoor er dus vocht is gekomen op de cpu / gpu (aan de hand van de foto's in de eerste bijgeleverde link). is dit bewijs genoeg om aan te geven dat het gaat om een ondeugdelijk product of moet ik echt een professional hier op aan spreken (niet van mm natuurlijk)?

moet ik proberen een "officieel" rapport op de werkingen van de heat pipe en hoe dat de reden is van "waterschade" en niet door condens of enige vocht bij mij laptop? hoe vecht ik dit nu aan?