Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Co
Coen70 - 25-03-2019 13:58:43
Elektronica & TV

Dure switch analoog naar digitaal.

Je schermen zijn gewoon geschikt voor digitale tv. ik heb een vergelijkbare pc monitor van samsung met ci+ met smartcard en die werkt nog prima.  nederland 1 is niet gecodeerd en kun je ook ontvangen als je de ci+ kaart eruit trekt. bij de zendernaam in de linkerbovenhoek staat dtv kabel. als ik een andere zender bij het aanzetten kies krijg ik eerst de melding 'gecodeerde zender'; die is na 1/2 sec weg. als je dat allemaal niet ziet ben ik bang dat je de tv ingesteld hebt op analoog en dat je opnieuw zenders moet zoeken. zoek alleen naar digitale zenders!
de medion is inderdaad een analoog apparaat. die heb je ook niet nodig als je bijvoorbeeld een mediabox van ziggo hebt of een oudere humax voor ziggo (daar moet je dan wel ook een werkende smartcard in doen zoals in de ci+).
.