Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marko Jablan
Marko Jablan - 25-03-2019 21:42:01
Vakantie & Reizen

Verhuurorganisatie

Je vraag is net te algemeen, daarom moet ik deels gokken.

heb je de volledige verhuur uit handen gegeven? dan is het doorgeven van de gegevens van de huurders tot nu toe een service geweest, meer niet. wel heb jij recht op een anoniem overzicht van de gasten in jouw chalet, alleen geboortejaren en sekse plus verblijfsperiode.
voorbeelden hiervan: roompot, centerparcs. eigenaren zijn deels of allemaal particulier, dagelijks onderhoud en verhuur door deze organisaties.

is je verhuurorganisatie alleen een bemiddelaar, levert die alleen bepaalde diensten? dan hangt het van de contracten af. bij bemiddeling, al dan niet met overname van de betalingen, heb je natuurlijk recht op de gegevens van de gasten en zij moeten weten, dat het jouw chalet is.

wat correct is, is afhankelijk vanouw situatie.