Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-03-2019 09:01:25
Elektronica & TV

Hdmi externe kanaal werkt niet

Heeft uw tv maar één hdmi aansluiting? wat is het type van de tv? u geeft aan te denken aan sony maar dat moet hoe dan ook op de sticker staan.

uitgaande van een sony 6 jaar oud kent de instelling ongeveer 8 mogelijkheden om diverse zaken aan te sluiten en het is dan een kwestie om via de afstandsbediener deze allemaal te proberen. mijn ervaring met een sony van ca 6 jaar oud is dat het wel lastig kan zijn. kijk de gebruiksaanwezig na of als u die niet meer zou hebben, zoek die dan op bij 'handleidingen' op basis van het typenummer.

als al aangegeven zoals ik nu zie: automatische detectie werkt niet bij sony en m.b.t. het apparaat dat ik net noemde, ook een sony is zowel scart als hdmi aangesliten zonder enig probleem.