Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 27-03-2019 16:39:06
Geldzaken & Recht

Kan een tijdelijk abonnement zonder mijn toestemming worden verlengd?

Zoals gebruikelijk: even elzen op internet. "google weet alles 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/mogen-abonnementen-stilzwijgend-verlengd-worden" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/mogen-abonnementen-stilzwijgend-verlengd-worden

proefabonnementen op bladen en tijdschriften

bij proefabonnementen op bladen of tijdschriften is stilzwijgende verlenging niet toegestaan. na de afgesproken proefperiode stopt het abonnement vanzelf. u hoeft een proefabonnement dus niet op te zeggen.


maar om nu een 3 jaar durende fout van uzelf, om gewoon naar de klantenservice te reageren met: u laat dit abonnement dorolopen en boekt geld af" om te zetten in: "telegraaf, u en u alleen heeft fout gehandeld, wilt u even het onrechtmatig geinde over 3 jaar terugbetalen", gaat wel heel erg ver.
ik zou zeggen: zoek een advocat op, € 140-225 ex btw per uur, en zie die zaak te winnen. met geluk krijgt u enkele tientjes toegewezen van de rechter en de rest is eigen leergeld.
zie panter 22

( hoe st.p.d. laten ze in dit land nog vrij loslopen... )