Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 29-03-2019 14:48:24
Geldzaken & Recht

Mag iemand in een benedenwoning pianoles geven en geluidsoverlast veroorzaken?

Het beste is om met de buren te gaan praten. staat de piano al op studiestand? (je kunt met de studiepedaal de piano een stuk zachter laten klinken). staat de piano op onderzetters, van de wand af? dat zijn nog allerlei mogelijkheden. u kunt ook vragen of er isolatie aangebracht kan worden. u zou een voorstel kunnen doen van hoe laat tot hoe laat het voor u oké is om wat te horen van de piano.

als echt niets helpt en de buren willen u op geen enkele manier tegemoet komoen, dan kom je in een andere fase. die van de strijd. bijv. boren op het moment dat er gepingeld wordt, dat is meestal bijzonder effectief. maar zover ga je pas als al het andere faalt. dus begin bij het positieve...