Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 30-03-2019 23:46:21
Geldzaken & Recht

Loon afronding

U wekt de ondruk alsof u gewoon in loondienst bij een bedrijf werkt maar dat doet u niet. u werkt voor een uitzendbureau dat u naar dit bedrijf stuurt. daar worden werkbriefjes ingevuld en getekend die vervolgens bij het uitzendbureau ingeleverd worden. ook zal u gemeld zijn of iets in uw contract staan over hoe het werkt als het werk gedaan is en u eerder naar huis kunt dan u dacht. de gestelde uren zullen een eventueel maximum zijn.
u werkt als uitzendkracht dus u weet hoe eenheden afgerond worden en gaat daarmee akkoord als u voor dat bureau gaat werken en volgens die regels. het zal ook voorkomen dat in uw voordeel afgerond wordt, maar daarover zult u vast geen topic op een forum openen. 
wat zegt het uitzendbureau hierover? dat is uw baas/werkgever. het zal ook mede ervan afhangen wat tussen het uitzendbureu en dat bedrijf afgesproken is, in hun contract staat.
ik neem aan dat u tot 19.00 uur bedoelt en niet tot en met.