Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kasperht - 07-12-2005 15:58:58
Auto & Vervoer

Is dit een geval van domme pech...?

helaas kan de regelcomputer van deze systemen inderdaad kapot gaan. inderdaad gebeurd het niet vaak, maar het risico bestaat inderdaad dat dit gebeurd. en op coulance van de fabrikant hoef je niet te rekenen in dit geval.


alleen als de oorzaak waterindringing in de regelcomputer is door een constructiefout zou je een zaak kunnen hebben, maar vaak is aan de computer niet meer te ontdekken wat de oorzaak van het probleem is.


omdat de abs-computer ervoor zorgt dat de wielen niet blokkeren tijdens té hard remmen is het uit veiligheidsoverwegingen aan te raden deze wel te vervangen. wat je zou kunnen overwegen is het aanschaffen van een computer via de sloop (op de sloop kan je vaak een maand garantie krijgen, dus als hij niet blijkt te werken kan je hem terugbrengen en je geld terug krijgen). aangezien montage niet heel erg moeilijk is bij deze auto zou ik je daar evt. meer info over kunnen geven, mocht je het zelf willen doen.