Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 05-04-2019 17:48:49
Vrije tijd & Tuin

Wij moeten ineens €171.96 betalen voor een seizoen plaats voor stacaravan

€  171,96 voor een seizoenplaats, daar sta je bij andere campings nog geen week voor.
al met al niets te klagen, zou ik zo zeggen.

maar een tikfoutje daargelaten, een seizoensplaats geeft aan dat u er, net zo vaak als u wil, het hele zeizoen mag verblijven.
dat u er maar een beperkt aantal dagen en weken bent is niet aan de verhuurder te wijten, maar voledig aan u zelf.
toeristenbelasting betaald u aan de gemeente waar u te gast bent en dat heeft niets te maken met  het "in eigen land zijn".

al met al lijkt mij niet dat er iets niet klopt en in de regiomidden nederland is een dergelijk tarief voor een seizoensplaats, met faciliteiten, echt een koopje te noemen.
ook daar wordt toeristenbelasting geheven, zodat de inwoners van de gemeente niet voor de gemeentelijke kosten opdraaien die er voor de vakantieganger worden gemaakt.

mooi seizoen gewenst en als het toch een beetje te duur lijkt, dan maar per weekend een kratje bier minder en de rekening ziet er al weer iets positiever voor u uit.  ;-))