Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 05-04-2019 18:05:41
Auto & Vervoer

Auto chiptunen wel of niet doen

ik lees dat na het auto tunen dat je auto iets sneller wordt 

en dat alleen maar voor een (fictief) sneller sprintje van het ene verkeerslicht naar het ander rode-verkeerslicht, kost u meer dan u lief is. maar dat werkt alleen als u de eerste in de wachtrij bent en hoe vaak bent u dat.

het motorblok kan het extra vermogen over het algemeen wel aan maar de rest van het mechaniek is daar niet/minder op berekend.

een consumentenprogramma zal haar budget (hopelijk) niet spenderen aan dergelijke onzinnig en compleet overbodig gepruts aan een auto.
130 max. is 130 max. en of je daar nu een seconder langer of korter over doet om dat te bereiken, u zult het niet vast en zeker niet merken.


o.t.
koop een lekkere dikke vette v8, met ruim 7 ltr inhoud die turbo geblazen is, dat rijdt pas lekker, maar 1 : 3.2 is wel het zuinigst wat ik er mee gehaald heb. maar als dat verbruik geen probleem is dan is het echt een aanraden.