Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 07-04-2019 11:31:41
Voeding & Gezondheid

Hoe houd je medijnen uitelkaar als je elke keer weer ander doosje krijg

Nou kan het aan mijn apotheek liggen maar ook ik krijg regelmatig te maken met andere verpakking waar, met grotere letters, wel altijd de zelfde (medicijn) merknaam op staat. daarbij staat op het etiket van de apotheker, buiten mijn gegevens, altijd waarvoor het medicijn dient. krijg steeds voor 3 maanden en ben binnen een week al aan de (nieuwe)verpakking gewend, zie zelf dus niet wat er verwarrend aan is.
dat het van een andere fabrikant komt heeft alles te maken met de inkoopprijs waar de meeste apothekers de vrije hand in hebben. de apotheker ontvangt, van de zorgverzekeraar, een vast bedrag per medicijn ongeacht de inkoopsprijs dus is het aan hem gelegen zo goedkoop mogelijk in te kopen.