Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jean Festraets.
Jean Festraets. - 17-04-2019 16:32:40
Auto & Vervoer

Zeer dure trek elektrische fiets geen garantie voor kwaliteit!

beste, betreft europa :  nu 17-04-2019 16,20 uur is het zo, dat  sommige benadeling(en) ten koste benadeling van de consumenten /  die soms nadelige gevolgen voor het leven veroorzaken /: nogmaals te koste van de consumenten te bekostigen vallen. voor europa het nu verbied, laten ze het meestal nog maanden verder verkopen, voor dat verbod van kracht wordt. dat verbod zou direct van kracht moeten zijn met verplichte terugname en onkosten betaling door de producent alsook een aangepaste directe "boete" en directe vergoeding van de benadeelde consumenten tot einde oplossing voor dokter(s), medicatie(s) tot het volledig is op gelost en men geen benadeling meer ondervind. hoe dit voorkomen ?:
mijn gedacht voorstel::laat europa een verplichting maken die al de geproduceerde producten:  eerst, voor alles op de markt gebracht wordt, ook gezondheidsproducten, onderzoeken en naargelang dit onderzoek, het wel of niet toelaat op de markt te brengen en te verkopen, om alzo : eventuele  nadelige gevolgen van dien, voorkomend: uit te sluiten. met vriendelijke groeten: jean.f.